[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Друзі, порадьте, будь ласка, перевіреного юриста чи юридичну
ocoloti405Дата: Четверг, 22.05.2025, 12:01 | Сообщение # 1
Друзі, порадьте, будь ласка, перевіреного юриста чи юридичну компанію у Києві. Потрібна допомога з житловим питанням – сусіди незаконно зробили перепланування, і це тепер порушує мої інтереси. Шукаю фахівця, який дійсно розбирається у житловому праві та зможе грамотно скласти претензію, а за потреби – представляти мої інтереси в суді. Може, у когось був позитивний досвід вирішення подібних проблем? Хотілося б звернутися до професіонала, а не до першого-ліпшого з інтернету. До кого можна звернутися з такою проблемою?
martinsdavid081364Дата: Четверг, 22.05.2025, 12:02 | Сообщение # 2
Я стикався з подібною ситуацією і можу порекомендувати компанію https://kaminska.com.ua/. Коли в мене були проблеми з незаконним переплануванням у сусідській квартирі, вони допомогли підготувати всі документи, грамотно склали претензію, а коли сусіди не відреагували – представляли мої інтереси в суді. Особливо врадувало, що юристи детально розібралися в нюансах саме житлового законодавства, знайшли аналогічні прецеденти, і в результаті ми домоглися усунення всіх порушень. Звертався до них двічі за останні три роки – обидва рази працювали професійно та досягали результату. Якщо потрібна якісна юридична підтримка – раджу звернутися саме до них
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: