| wj6651015 | Дата: Понедельник, 06.04.2026, 11:50 | Сообщение # 1 |
|
 |
| Всім привіт! Давно хочу навчитися танцювати, але шукаю не просто гурток «для галочки», а школу з хорошим рівнем. Дуже цікавить саме бачата у Кременчуці - підкажіть, до кого в нашому місті краще піти? Важливо, щоб викладач реально ставив техніку і пластику, а не просто показував три кроки по колу. Дуже хочеться потрапити в парні групи, щоб була нормальна практика в парах. Можливо, хтось із вас уже займається і може порадити перевіреного профі або скинути посилання на інстаграм? Буду вдячна за будь-який живий відгук!
|
| |
| |
| hermancramer31 | Дата: Понедельник, 06.04.2026, 11:57 | Сообщение # 2 |
|
 |
| Дівчата, я теж довго шукала, де в нашому місті найкращий викладач, і зупинилася на Каті. Вона неймовірна! В інстаграмі її можна знайти як katerynaloktionova, дуже раджу глянути відео з тренувань. Катя професійно викладає і бачату, і сальсу, причому групи саме парні, тож практика повноцінна. А ще вона веде окремо Lady Style, щоб прокачати жіночну пластику, роботу рук і впевненість. Мені подобається, що вона дуже уважна до техніки: бачить кожну дрібницю і підказує, як зробити рух естетичним. Атмосфера в залі завжди драйвова, дуже рекомендую сходити на пробне!
|
| |
| |